Some Useful Links for You to Get Started

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Privacybeleid

  Wie zijn we

  Onze website richt zich op het verstrekken van waardevolle informatie en diensten met betrekking tot verschillende onderwerpen. We streven ernaar om onze bezoekers een goede gebruikerservaring te bieden en de privacy en veiligheid van hun gegevens te waarborgen.

  Reacties

  Wanneer bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens die worden ingevuld in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam op te sporen en de veiligheid van onze site te waarborgen.

  Een geanonimiseerde hash (een versleutelde code) op basis van het opgegeven e-mailadres kan worden verstuurd naar de Gravatar-service, indien de bezoeker gebruikmaakt van Gravatar. Het privacybeleid van Gravatar is te vinden op [https://automattic.com/privacy/](https://automattic.com/privacy/). Nadat een reactie is goedgekeurd, is de profielfoto van de bezoeker publiekelijk zichtbaar in de context van de reactie.

  Media

  Als geregistreerde gebruiker kunt u afbeeldingen naar de site uploaden. We raden u echter aan om ervoor te zorgen dat afbeeldingen geen EXIF GPS locatiegegevens bevatten. Andere bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen downloaden en mogelijk de locatiegegevens inzien.

  Cookies

  Wanneer u een reactie achterlaat op onze site, kunt u ervoor kiezen om uw naam, e-mailadres en website op te slaan in een cookie. Dit doen we voor uw gemak, zodat u deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen wanneer u een nieuwe reactie plaatst. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

  Als u onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of uw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra u uw browser sluit.

  Wanneer u inlogt op uw account, slaan we enkele cookies op met uw inloggegevens en weergaveopties. Inlogcookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor weergaveopties zijn 1 jaar geldig. Als u bij het inloggen de optie "Onthoud mij" selecteert, blijft uw inlog 2 weken bewaard. Zodra u uitlogt, worden de inlogcookies verwijderd.

  Wanneer u een bericht bewerkt of publiceert, wordt er een aanvullende cookie door uw browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en geeft alleen het bericht-ID van het bewerkte artikel weer. Deze cookie vervalt na 1 dag.

  Ingesloten inhoud van andere sites

  Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud tonen, zoals video's, afbeeldingen of berichten. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich op dezelfde manier als wanneer de bezoeker deze andere website zou bezoeken.

  Deze websites kunnen mogelijk gegevens over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derden insluiten en uw interactie met de ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met de ingesloten inhoud als u een account heeft en ingelogd bent op die website.

  Delen van uw gegevens

  Wanneer u een wachtwoord reset aanvraagt, wordt uw IP-adres opgenomen in de reset-e-mail voor beveiligingsdoeleinden.

  Hoe lang we uw gegevens bewaren

  Wanneer u een reactie achterlaat, wordt deze reactie en de bijbehorende metadata voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren, in plaats van ze in een moderatiewachtrij te plaatsen.

  Voor geregistreerde gebruikers bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op elk gewenst moment (behalve de gebruikersnaam die niet kan worden gewijzigd). Sitebeheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

  Uw rechten met betrekking tot uw gegevens

  Als u een account heeft op deze site of u heeft reacties achtergelaten, kunt u verzoeken om een exportbestand van uw persoonlijke gegevens die we van u hebben, inclusief alle gegevens die u ons hebt verstrekt. U kunt ook verzoeken dat we enige persoonlijke gegevens die we van u hebben, verwijderen. Dit omvat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

  Waar uw gegevens naartoe worden gestuurd

  Reacties van bezoekers kunnen worden gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectieservice.

  ---

  Voor verdere vragen of informatie kunt u contact met ons opnemen via:

  KVK-nummer: 90704541

  Telefoonnummer: 0649531970

  E-mail: info@pinkemeraldphoenix.nl